ad7887 Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Witam. Audi a4 b8 2.0tfsi czy ktoś wycinał tłumik środkowy i wstawiał rurę? czy zmieni się dzwięk na bardziej basowy chociaż delikatnie, lub macie jakis sposób by uzyskać lekki pomruk? co zrobić /wyciąć/ zmienić? Nie chce wycinać kata i nie chce wymieniać całego wydechu Pozdro 1
WokerJoker Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Tutaj właściciel opisuje co zmieniał w wydechu, bez potrzeby robienia kompletnego, a mruczy ładnie ?
bdkamil Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 W dniu 15.10.2018 o 15:53, ad7887 napisał: Witam. Audi a4 b8 2.0tfsi czy ktoś wycinał tłumik środkowy i wstawiał rurę? czy zmieni się dzwięk na bardziej basowy chociaż delikatnie, lub macie jakis sposób by uzyskać lekki pomruk? co zrobić /wyciąć/ zmienić? Nie chce wycinać kata i nie chce wymieniać całego wydechu Pozdro Cześć, U siebie mam pierwszy tłumik przelotowy i dwa końcowe również przelotowe. Są to elementy całego układu, który wymieniłem (AWE), natomiast myślę, że przerabiając oryginalny wydech, mógłbyś osiągnąć coś zbliżonego. Co do efektu u mnie - na niskich obrotach w środku cicho, nie męczy, to samo na autostradzie. Natomiast jak mu dasz choć troszkę żwawiej gazu, to jest kosmos. Są strzały z wydechu, drze się itd. Polecam :D
ad7887 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 W dniu 30.10.2018 o 10:58, bdkamil napisał: Cześć, U siebie mam pierwszy tłumik przelotowy i dwa końcowe również przelotowe. Są to elementy całego układu, który wymieniłem (AWE), natomiast myślę, że przerabiając oryginalny wydech, mógłbyś osiągnąć coś zbliżonego. Co do efektu u mnie - na niskich obrotach w środku cicho, nie męczy, to samo na autostradzie. Natomiast jak mu dasz choć troszkę żwawiej gazu, to jest kosmos. Są strzały z wydechu, drze się itd. Polecam Możesz podesłać jakieś zdjęcie jak to wszystko wygląda? Dzięki Pozdro
bdkamil Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 W dniu 7.11.2018 o 18:34, ad7887 napisał: Możesz podesłać jakieś zdjęcie jak to wszystko wygląda? Dzięki Pozdro
Marcin Gugu33 Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Macie fotke calego wydechu pod 2.0t Q?
abramslupsk Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ja wycinalem srodkowy ale w 1.8 tfsi powyzej 3tys obrotow zaczyna brzmiec super chociaz przy dlugiej trasie troszke meczy pozqtym tylnia puche na sport wymienilem
adrozdz2 Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 U mnie po wycieciu srodkowego i po wstawieniu rury auto stało się mniej zrywniejsze i minimalnie glosniejsze. Nic po za tym
kris_91 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A wycinał ktoś z was pierwszy wydech odrazu za katem i reszte zostawiał ori?
szesi1919 Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 ja wyciąłem środkowy tłumik, ogólnie dałem od 3.0 większą średnice od kata do końca i powyżej 3 tys obrotów fajny dzwięk
Rekomendowane odpowiedzi