Lampersky Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Witam! Panowie chciałem zagazować 1.8t czy możecie polecic jakiegoś dobrego gazownika ze ślaska? Wyczytałem że Silesia jest dobry ale chce za instalacje 3500zl (z mozliwością podkręcenia do 190 km) Czy to normalna cena dobrej instalacji czy ktoś zakłada równie dobrze ale taniej? Z góry dzięki
artur100g Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Silesia Cars to b.dobry wybór. Możesz jeszcze zapytać w Davanti.
koziol992 Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Niedaleko śląska, bo 40km od Kato w małopolskim jest jeden z lepszych gazowników w pl. Bolęcin, Damian Piekarczyk. Poszukaj w necie namiarów
panduzeka Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 W dniu 17.10.2018 o 14:29, Lampersky napisał: Witam! Panowie chciałem zagazować 1.8t czy możecie polecic jakiegoś dobrego gazownika ze ślaska? Wyczytałem że Silesia jest dobry ale chce za instalacje 3500zl (z mozliwością podkręcenia do 190 km) Czy to normalna cena dobrej instalacji czy ktoś zakłada równie dobrze ale taniej? Z góry dzięki Ja polecam tego gazownika: http://www.eko-car.com/ Jastrzębie-Zdrój
Lampersky Opublikowano 19 Października 2018 Autor Opublikowano 19 Października 2018 Bardzo dziękuję za informację. Rozeznam sobie temat tych instalatorów.:)
Rekomendowane odpowiedzi