Patryks25 Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Hej, mam błąd 16985 i on po skasowaniu od razu powraca. Wyczytałem, że to coś z komputerem. Czy da się to jakoś naprawić?...
matimonn Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Odezwij się do kolegi Łukasz13. Oczywiście musisz dysponować sprzętem do odczytania i wgrania flasha ECU.
Patryks25 Opublikowano 19 Października 2018 Autor Opublikowano 19 Października 2018 11 godzin temu, matimonn napisał: Odezwij się do kolegi Łukasz13. Oczywiście musisz dysponować sprzętem do odczytania i wgrania flasha ECU. Sprzęt tzn? Jedyne co mam to kabel diagnostyczny. Mógłbyś przybliżyć temat?
matimonn Opublikowano 20 Października 2018 Opublikowano 20 Października 2018 Co najmniej MPPs. Na Ale... są po pieniądzach.
Patryks25 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Opublikowano 20 Października 2018 i mając taki kabel + kompletny brak wiedzy będę w stanie naprawić ten błąd? Jeśli nie to do kogo się udać aby to naprawić. Do tunera?
Rekomendowane odpowiedzi