marcin1203 Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Cześć, jak w temacie gdzie polecacie założyć dobrej jakości instalacje LPG pod silnik 1,8T Bydgoszcz i okolice (+100 km) - dodatkowo jakiej firmy wybrać podzespoły do tego silnika na dzień dzisiejszy.
pok3r Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Dowiedziałeś się czegoś? Jeśli tak to napisz gdzie i co założyłeś .
Lomax211 Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Ja zakładałem gaz w Chełmży "Best-Car" minęły 2 tyg i wszystko gra plusem jest to, że mają przerobione kilkanaście b6 1.8 więc wiedzą co i jak jeśli chcesz mogę podrzucić zdjęcia jak zamontowali. Cała rodzina zakładała tam gaz i żadnych problemów a kilometrów robią sporo. Cena też chyba nie za wysoka za zestaw KME wtryski BARRACUDA butla w zapasie 56L lub 55L, wlew tam gdzie paliwo.
pok3r Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Hej nie przeczytałem Twojego postu. Ja dziś odebrałem samochód od gazownika w Brodnicy sterownik KME NEVO pro reduktor Silver S6 wtryski pojedyncze barracuda i butla powiększona 72l jak sie nie mylę zobaczymy jak się będzie sprawować podeślij zdjęcia jak zamontowali. Ja jutro mogę podesłać jak u mnie wygląda
Lomax211 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) 19 godzin temu, pok3r napisał: Hej nie przeczytałem Twojego postu. Ja dziś odebrałem samochód od gazownika w Brodnicy sterownik KME NEVO pro reduktor Silver S6 wtryski pojedyncze barracuda i butla powiększona 72l jak sie nie mylę zobaczymy jak się będzie sprawować podeślij zdjęcia jak zamontowali. Ja jutro mogę podesłać jak u mnie wygląda Jutro lub w niedziele podeśle. To mój pierwszy wóz z LPG Zostało jeszcze ustabilizować lekko warujące obroty na postoju (od kupna tak miał) mam nadzieje że pomoże wymiana świec i zaworek odmy Edytowane 8 Listopada 2019 przez Lomax211
pok3r Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 Miałem to samo. U mnie pomogła wymiana zaworka
Rekomendowane odpowiedzi