dwk1 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Witam. Przejrzałem kilka stron , ale nie znalazłem takiego samego tematu. Otóż silnik odpala od razu ładnie , ale po odpaleniu czuje jak silnik telepie na boki tzn. macha się po prostu i obroty falują. Trwa to co prawda krótko jakieś 30 sekund do minuty i wszystko ustaje. Dziwne jest to , że tak się dzieje tylko w zimniejsze dni. Im zimniej tym mocniej buja silnikiem i bardziej falują obroty , tym bardziej muszę dodawać gazu , to pomaga. Wystarczy , że słońce poświeci na maskę parę godzin i problem nie występuje. Podejrzewam wtrysk albo świece. Chciałem zapytać o zdanie ekspertów. Pozdrawiam.
Bałtek Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Podepnij pod vaga i zobacz czy żadnych błędów nie wywaliło. Ja miałem podobne objawy z czujnikiem temperatury
dwk1 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 pod vaga czyli pod komputer ? Okey Dziekuje za podpowiedz, umowie sie do mechanika. Nikt wiecej nic nie podpowie :<
vokotibi Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 He.. a żeby tam był jakiś nastawinik
Rekomendowane odpowiedzi