Arek73 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam. Czy ktoś próbował przełożyć samo siedzisko w zwykłym fotelu dla kierowcy? Z powodu przetarcia mojego oparcia kupiłem drugi fotel ale ma wygniecione siedzisko przez co jest bardzo niewygodny i chcę z dwóch zrobić jeden. Pozdrawiam
duzy616 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 14 minut temu, Arek73 napisał: Witam. Czy ktoś próbował przełożyć samo siedzisko w zwykłym fotelu dla kierowcy? Z powodu przetarcia mojego oparcia kupiłem drugi fotel ale ma wygniecione siedzisko przez co jest bardzo niewygodny i chcę z dwóch zrobić jeden. Pozdrawiam Ja robiłem ale u tapicera. (fotel sportowy)
Arek73 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Opublikowano 14 Listopada 2018 A czy jest możliwe przełożyć siedzisko z pasażera do kierowcy?
Kodzak33 Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 W dniu 13.11.2018 o 22:25, duzy616 napisał: Ja robiłem ale u tapicera. (fotel sportowy) Mógłbyś wrzucić fotejak wyszło i ile Cię to kosztowało?
duzy616 Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 5 godzin temu, Kodzak33 napisał: Mógłbyś wrzucić fotejak wyszło i ile Cię to kosztowało? Kosztowało 150 zł. Jeżeli chodzi o zdjęcie to myślę, że nie ma sensu. Fotel wizualnie po naprawie wygląda tak samo, ale jak Ci tak bardzo zależy to postaram się wrzucić.
Rekomendowane odpowiedzi