luk05127 Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 witam . przepraszam jesli pisze w zlym miejscu ale to moj pierwszy raz do rzeczy, chodzi mi o naklejke z kodami wyposazenia a dokladnie czy te naklejki wklejali jak leci do wszystkich takie same czy tez to co jest w wyposażeniu po kodzie powinno znajdowac sie w aucie? lusterko wew. wedlug kodu mam przyciemniane aut, a jest zwykle czy to tak moze by?? dzeki za odp:) A4 b8
turzol Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 We wlepce jest tylko część kodów wyposażenie, kompletny wykaz kodów PR z którymi auto opuściło fabrykę można uzyskać po VIN z z tej strony lub w ASO https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/audi
luk05127 Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 dzieki , ale bardziej mi chodzilo czy to co jest wedlug kodow powinno byc w aucie czy nie koniecznie ? ale dzieki napewno sprawdze
Hugo Opublikowano 17 Listopada 2018 Opublikowano 17 Listopada 2018 Oczywiście. Nikt na pałę naklejek nie nakleja. Całe wyposażenie auta masz zapisane za pomocą kodów wyposażenia. Lusterko ktoś po prostu podmienił. 1
luk05127 Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Opublikowano 17 Listopada 2018 Mialem taka nadzieje ze to tylko ktos podnienil (czyli instalacja jest "chyba" wystarczy kupic lusterko) dzieki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi