Avaxus Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam Zauważyłem dziwny problem w mojej Audi A4 b7, a mianowicie kiedy odpaleauto światło w podsufitce zaczyna migac tak jak by trafiło prąd i wracał do normy wygląda to tak jak by była impreza w aucie. Co o tym sądzicie grupowicze?
papadziordzio Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 14 minut temu, Avaxus napisał: Witam Zauważyłem dziwny problem w mojej Audi A4 b7, a mianowicie kiedy odpaleauto światło w podsufitce zaczyna migac tak jak by trafiło prąd i wracał do normy wygląda to tak jak by była impreza w aucie. Co o tym sądzicie grupowicze? Może zakupiłeś samochód od zwolennika imprez, alkoholu i twardych narkotyków? 1. Zmień żarówkę (miejscowa mała T4W). 2. Jak nie pomoże sprawdź napięcie. 3. Zostań kierowcą i zaskakuj imprezujących w samochodzie pasażerów takim bajeranckim dodatkiem - przecież i tak nie czytasz książek chyba na postoju?
Avaxus Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Opublikowano 22 Listopada 2018 Haha. Skąd wiesz ? nie bo to dziwne jest hehe. Jeszcze zastanawia mnie czemu ktoś wsadził akumulator 70 a nie 77
papadziordzio Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Faktycznie taki powinien być wg. rozpiski czyli 77 Ah. Nie wiem czy u siebie w B7 też nie mam 70, sprawdzę wieczorem to edytuję tą odpowiedź. Co do światła najpierw kup żarówkę i sprawdź, może włożona jakaś chińszczyzna jest, która wariuje, najtańsza opcja na ten moment.
Fish1991 Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Mi światło w kabinie też lekko przygasało na jałowym . Okazało się że regulator napięcia kończył żywot . Po wymianie jest ok ale u Ciebie może zwyczajnie żarówka świruje. Ale ładowanie przed zimą warto sprawdzić .
Rekomendowane odpowiedzi