kaizerm Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Witam, posiadam radio Rns-e w audi A4 B7. Problem polega na tym że radio się nie wyłącza przez co rozładowuje akumulator. Nasłuc**jąc ciągle słychać jak szumi. Natomiast wczoraj przestało działać bluetooth i wyczytałem że ktoś miał taki przypadek gdy padł moduł bluetooth. Jednak ja znalazłem moduł wypiąłem go i radio nadal szumi. Teraz pytanie czy po odpięciu modułu radio powinno normalnie funkcjonować?
pila24 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 Wyciągnij bezpiecznik od radia i zobaczy czy znów będzie szumiało po włożeniu bezpiecznika,lub po ponownym użyciu radia.
kaizerm Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 Po wyciagnieciu bezpiecznika radio się wyłącza lecz po włożeniu nadal to samo
robi4020 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 radio od nowości czy dokładałeś?
robi4020 Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Gdzie znalazłeś ten moduł bluetooth? Wystarczyło wypiąć bezpiecznik nr.8 by moduł przestał działać. RNS_E pracuje i bez modułu. Włącz Rns-e zamknij się w aucie centralnym i zobacz czy się wyłączy radio po chwili.
Rekomendowane odpowiedzi