Marcinq13 0 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Witam serdecznie. Jestem nowym forumowiczem. Pisze z zapytaniem moze juz ktos miał taki objaw a mianowicie kolejny raz ( już 3 w tym roku). Po wymianie paska minęły 2 miesiące i zauważyłem ze pasek klinowy wielorowkowy jest naciety od strony chłodnicy, przez 2 tygodnie nie zauważyłem żeby byly jakies zmiany az do dzisiaj kiedy pasek całkowicie pękł. Mechanik przy wcześniejszej wymianie stwierdził ze nie widzi tam nic pokojacego, wszystkie kola sa proste nic nie bije ani nie ma luzu. Moze ktos juz się spotkał z takim problemem? Prosze jakies rady. Z góry dziękuję, wierzę w was forumowicze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin4x4 47 Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Koło pasowe nie wpada w wibracje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam :) 0 Posted December 27, 2018 Share Posted December 27, 2018 Witam. Miałem Identyczny problem, stawała pompa wody po wymianie już 30 tys spokoju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts