slepy962 0 Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Witam wszystkich wczoraj spotkała mnie taka sytuacja , że gdy odpaliłem samochód żeby się rozgrzał a ja w tym czasie poszedłem skrobać szyby. Po chwili gdy zamknąłem drzwi zamek centralny się zamknął, najgorsze w tym wszystkim było to ze mam tylko jeden kluczyk który w tamtej chwili znajdował się w stacyjce . Jaka może być tego przyczyna ? Pompka od centralnego czy moduł komfortu ? Jeśli ktoś się spotkał z takim czymś bardzo był bym wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazii 78 Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 A lampka w podsufitce zapala się po otwarciu drzwi kierowcy? Ogólnie centralny zamyka zamki gdy w ciągu minuty od otwarcia ich nie zostaną otwarte żadne z drzwi Być może centralny nie dostaje info, że drzwi były otwarte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slepy962 0 Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 Tak lampka się zapala normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian5589 0 Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 ja mam to samo nigdy nie zostawiaj w środku kluczyka lub zostaw drzwi otwarte gdy już masz go w środku musisz sobie zakodowac albo maja tak orginalnie albo tak nie powinno byc bo mam dokłądnie tak samo jak opisałes mam a4b5 95r. też mam 1 kluczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts