Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFF] Ściąga w prawo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie; co moze byc przyczyna sciagania auta w prawo?Dodam,ze z przodu zalozylem nowe opony i ustawilem zbieznosc w serwisie.

Opublikowano

Podczas hamowania czy przyspieszania ? Spróbuj zamienić opony, generalnie po zbieżności powinno być ok, sam robiłem w tym tygodniu i gra. Jak tylko przy hamowaniu tj nie równo biorą hamulce, jak przy przyspieszaniu to źle zrobiona zbieżność, przód powinien byc lekko rozbieżny do 1,5 stopnia a tył lekko zbieżny, tj, max do 1 stopnia.

Opublikowano

a moze byl dzwon :confused4: no ale krzywego auta to ja tobie nie zycze.. :no: narazie wroc tam gdzie robiles zbieznosc i powiedz ze sciaga, powinni wyregulowac[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 22:25_________________________________________________a tak w ogole to pytanko do ukladu kierowniczego a nie do zawieszenia

Opublikowano

Znajdź dobrego mechanika, który ustawia zbiezność "na lampki", a nie komputerem.

Mi chcieli grzebać w tylnej belce, bo niby krzywo chodził - po zbieżności na "lampkach" jest wszystko OK.

Opublikowano
  • Autor

ksiadz99 a sciaganie ayta moze byc tez wina wahaczy, a czy wahacze to uklad kierowniczy?

Opublikowano

wezel, powodem moga byc tez opony wiec moze zaloz temat w dziale felgi i opony, co..?

Opublikowano

skoro ustawiłeś zbieżność to wrzuć sobie stare opony albo letnie felgi na przód i zobacz czy dalej ściąga, w ten sposób wyeliminujesz ewentualne złe opony... jak dalej będzie ściągać proponuję wrócić do serwisu od zbieżności i przyreklamować...

Opublikowano

Sprawdź ciśnienie w oponach, od tego się zaczyna szukanie.

Później przełóż opony.

Sprawdź luzy w zawieszeniu.

Pojedź na sprawdzenie zbieżności do innego warsztatu dla sprawdzenia poprawności.

Opublikowano
  • Autor

domjenickbo nie dostalem wyczerpujacych odp na ten temat, a ksiadz99 po co sie udzielasz i madrujesz skoro wiesz ze moze byc wiele przyczyn i rownie dobrze ten watek mozna umiescic w kilku roznych dzialach.