Kamatari Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, Od niedawna jestem Posiadaczem B8 wersji poliftowej 2.0 TDI 2013 . Wcześniej problem nie występował a od około kilku tygodni przy odpalaniu zapala mi się czerwona kontrolka kierownicy z wykrzyknikiem. Wraz z nia pojawiają się inne kontrolki (zdjęcie niżej) Wszystko oczywiście po około 5 sekundach gaśnie i nic się nie pokazuje. Dodatkowo wydaje mi się, że kierownica chodzi ciężej niż powinna, ale jest to objaw, którego występowania nie jestem pewny, może to już moje przewrażliwienie. Na szybko około tygodnia temu podjechałem do mechanika podpiąć uto pod komputer, powiedział, że żadnych błędów nie widzi, ale jego sprzęt jest jest za słaby i nie jest w stanie 100% odczytać błędu kierownicy. Za wszystkie odpowiedzi dzięki ! Spoiler * Foto w spoilerze. Dopytam też. Czy to normalne, że przy odpalaniu zapala się tyle kontrolek? Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Kamatari
wrclaguna Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Pasuje podpiąc kompa i sprawdzic błedy w sterowniku 44
Rekomendowane odpowiedzi