Opublikowano 3 Stycznia 20197 l Witam nabyłem kierownice trójramienna (taka jak na zdjęciach )bez multifunkcji w mojej młodej mam 4 ramienna tez taka jak na zdjęciach ,chciałbym zmienić na trójramienna pierwsze podejścia już były okazało się ze potrzebuje taśmę z tamtej trojramiennej poszedłem wyciągnąłem i teraz niewiem szczerze pod kierownica jest jeszcze jakijs moduł muszę go tez wymienić czy ta taśma podejdzie pod tej mój stary ( mojego modułu jeszcze nie widziałem nie rozbierałem jeszcze) wszyscy mówią co innego ze podejdzie inni mówią ze nie .Ktos dałby radę mi pomoc ? Dodam ze trójramienna pochodzi z a3 ale niewiem który rok
Opublikowano 3 Stycznia 20197 l z a3 gdzieś czytałem że nie pasuje,chodzi o otwory z tyłu kiery,porównaj obie kierownice pod kątem tych otworów z tyłu,jeśli wymieniasz na zwykłą bez mf ,taśma i moduł powinny pasować ,jakbyś zmieniał na mf to 100% i moduł i taśma do wymiany,ale na zdjęciach masz 4 ramienną mf i 3 ramienną z przyciskami zmiany biegów
Opublikowano 5 Stycznia 20197 l Autor Taśma z czteroramiennej nie pasuje ale to niema problemu bo taśmę tez mam z tej nowej kierownicy otwory z tylu są takie same ,zdjęcie było tylko podglądowe obydwie są bez mf tylko ten moduł mnie zastanawia ?dzisiaj będę rozbierać i patrzeć
Opublikowano 5 Stycznia 20197 l Załóż kierę na ten moduł jak nie będzie błędów i wszystko będzie działać to znaczy że ok
Opublikowano 5 Stycznia 20197 l Autor Rozebralem i nic nie pasuje w mojej nawet modułu niema także teraz tylko zostaje poszukać czy jest możliwość przepięcia kabli ze starej wtyczki do nowej
Opublikowano 5 Stycznia 20197 l Moduł masz na 100% wpięte są w niego manetki , nie masz tylko małego modułu w kierownicy , bo on występuje tylko z kierą mf
Opublikowano 5 Stycznia 20197 l Autor Aaaaaa Ok ale i tak nawet taśma nie podejdzie także jak niedarady wtyczek przepiąć sprzedam ta kiere i będę szukać coś z a4b6
Opublikowano 5 Stycznia 20197 l Możliwe że to jest właśnie winna kiera z a3,wiem że ktoś tu poruszał ten temat , z a4 powinna pasować p&p i taśma pewnie będzie pasować Edytowane 5 Stycznia 20197 l przez greg2505
Opublikowano 8 Lutego 20197 l Wnioskuję, że jakbym chciał zmienić u siebie z 4ro ramiennej bez MF na 4ro ramienną z MF z b7 to będzie pasować bez żadnych kłopotów czy też taśmy muszę podmienić? BTW nie chce nowego tematu zakładać Edytowane 8 Lutego 20197 l przez lasic89
Opublikowano 8 Lutego 20197 l Autor Ja przykładałem bez mf także listwy nie musiałem zmieniać ale jak chcesz z to niemam pojęcia
Opublikowano 8 Lutego 20197 l Chce zamontować kierownicę z b7 4ro ramienną bez MF, a u siebie obecnie mam fabrycznie 4ro ramienną bez mf Tylko się zastanawiam czy będzie pasować ta kierownica z b7 do b6
Opublikowano 8 Lutego 20197 l Autor Będzie pasować bez przekładania listwy tylko wtyczki od klaksonu są inne trzeba przelurowac ja tak zrobiłem , szkoda ze zdjęć nie zrobiłem