JaCuS08 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 (edited) Witam. Mam problem z Hamulcami. Podczas lekkiego hamowania coś brzeczy i zapalają się kontrolki ABS i Kontrolka hamulców. Dodam że hamulce były robione w ubiegłym tygodniu przez mechanika. Były wymieniane zaciski ktore po hamowaniu nie wracały i ścieraly szybko klocki. Zanim zapalą sie te obie kontrolki to auto hamuje ale trochę slabiej. Natomiast jak zapala się obie kontrolki i zabrzeczy to auto hamuje znakomicie na Mocnych piskach. Od Czego takie coś się robi ? AUDI A4 B5 Edited January 20, 2019 by JaCuS08
Dev Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 29 minut temu, JaCuS08 napisał: Witam. Mam problem z Hamulcami. Podczas lekkiego hamowania coś brzeczy i zapalają się kontrolki ABS i Kontrolka hamulców. Dodam że hamulce były robione w ubiegłym tygodniu przez mechanika. Były wymieniane zaciski ktore po hamowaniu nie wracały i ścieraly szybko klocki. Zanim zapalą sie te obie kontrolki to auto hamuje ale trochę slabiej. Natomiast jak zapala się obie kontrolki i zabrzeczy to auto hamuje znakomicie na Mocnych piskach. Od Czego takie coś się robi ? Kolego najpierw uzupełnij profil bo nie wiadomo co pisac
Dev Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 2 minuty temu, JaCuS08 napisał: Przecież napisałem w czym rzecz ale nadal nie wiemy w jakim aucie
Recommended Posts