Ryszard73 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam.Mam pytanie ,nie jezdzilem autem 3 tygodnie a teraz po zapaleniu auto nie wchodzi mi na obroty maksymalnie do 2.5 tys obrotow.Co to moze byc?zadna kontrolka sie nie swieci?
Adam87 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Rysiu, może masz odcinke postojową czy jakoś tak... poprostu w miejscu nie dasz więcej obrotów niż np 2.5 tys. Wiem że francuzy tak mają.. Może ktoś się jeszcze wypowie.
RALF76 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Rysiu musi doprecyzować czy w trakcie jazdy nie przekroczy 2,5k obrotów czy na postoju .... jeśli to drugie to wiadomo "odcinka"
Adam87 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 20 minut temu, RALF76 napisał: Rysiu musi doprecyzować czy w trakcie jazdy nie przekroczy 2,5k obrotów czy na postoju .... jeśli to drugie to wiadomo "odcinka" Rozmawiałem z nim przez fona i faktycznie tylko na postoju tak się dzieje, a w czasie jazdy jest ok Jeszcze coś tam mówił, że nie może sprawdzić stanu oleju, ale to już nie będę się wypowiadał, tylko niech Rysiu napisze o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi