Opublikowano 24 Stycznia 20197 l Witam, auto (a4 b6 1.8t) nie dogrzewa się, max 85 na wskaźniku. Podłączyłem kompa, żeby zrobić poniższy test: Dodam, że brak błedów w silniki, liczniku i elektryce.
Opublikowano 24 Stycznia 20197 l 1,8t a sterownik z 1,9 tdi? a przynajmniej tak widać na filmiku... może tu jest jakiś problem?
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l 3 godziny temu, MaTeo85 napisał: 1,8t a sterownik z 1,9 tdi? a przynajmniej tak widać na filmiku... może tu jest jakiś problem? Ten filmik to chyba poradnik po prostu, a Zajko ma 1.8T.
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l 5 godzin temu, Emiksen napisał: Ten filmik to chyba poradnik po prostu, a Zajko ma 1.8T. a no chyba że tak oglądałem to na telefonie i nawet przez myśl mi nie przeszło że to jest jakiś poradnik... ale najprościej to jest sprawdzić i porównać temp na zimnym aucie po nocy czy się pokrywają ta z czujnika na silniku i ta z zegarów, jeśli nie to może być wtedy wina czujnika. Jeśli temp są ok to dopatrywał by się winy termostatu.