Jump to content
IGNORED

Awaryjne

Recommended Posts

Posted

Czesc, mam problem z przyciskem awaryjnych w b6, po wyjsciu z samochodu po paru sekundach powinien zgasnac, a on gasnie i zapala sie i tak ciaglenaz nie padnie akumulator..juz 2 razy mi wyladowal zanim doszedlem ze to on tak kradnie. Moje pytanie przycisk do wymiany czy cos podlubac trzeba?

Posted

Ja tak mialem jak mialem uszkodzony mikrostyk w ktorys drzwiach.

Posted
1 minutę temu, jamaica261 napisał:

Ja tak mialem jak mialem uszkodzony mikrostyk w ktorys drzwiach.

A jakby byl walniety microstyk to nie powinny sie jeszcze swiecic wyswietlacze z data i przebiegiem na zegarach?

Posted

Nie nic takiego nie mialem. U mnie swirowalo oswietlenie wnetrza bo widzialo caly czas drzwi otwarte no i wiadomo komunikat ze otwarte drzwi 

Posted
Godzinę temu, jamaica261 napisał:

No to mii oswietlenie nie wariuje, normalnie gasnie i tyle

Posted (edited)

Pisalem ale nikt nic nie odpowiedzial pomocnego. 

Mam problem z przyciskiem awaryjnych a4 b6, dokladnie chodzi o podswietlenie. Po wyjsciu z samochodu podswietlenie przycisku powinno po kilkunastu sekundach sie wylaczyc, a u mnie gasnie i zapala sie az padnie aku, komp nic nie pokazuje, tata mial drugi przycisk wymienilem to samo. Podczas jazdy wszystko jest ok swieci sie jak powinno. Z tego co wiem przycisk powinien podswietlac sie przy otwarciu kazdych drzwi, wiec czy problem tkwi w ktoryms czujniku w drzwiach??? Dodam ze oswietlenie wnetrza dziala normalnie

Edited by Merdoock
Posted

Tak ... sprawdź elektyke drzwi.. na vcds powinno pokazać ? najprostszym sposobem sprawdź drzwi otwieraj po kolei i sprawdź przy których nie zapali się światło w środku.

Posted

Jeszcze jedna uwaga .... sterownik sprawdza czy aby napewno drzwi są zamknięte... często się zdarza że sterownik jest do wymiany ? 

Posted
18 minut temu, Czepa napisał:

Jeszcze jedna uwaga .... sterownik sprawdza czy aby napewno drzwi są zamknięte... często się zdarza że sterownik jest do wymiany ? 

Moje bledy:

Jezeli chodzi to ma humorki jezeli chodzi o zamykanie ale to juz od dawna z rok moze lepiej, czasem drzwi przednie pasazera sie zamykaja czasem nie. Jest tez tak z tylnymi ale one znow czesto sie nie otwierajani od srodka trzeba. A z tym przyciskiem to jest moze od 2 tygodni

20190129_121003.jpg

20190129_121000.jpg

20190129_120954.jpg

20190129_120949.jpg