Szymki92 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Witam, mam pytanie. Wymieniłem żarówki, więc zdemontowałem prawy reflektor w lewym obyło się bez demontażu. Podczas tego zabiegu wypioł mi się odpowietrznik. Teraz nie mogę zlokalizować, gdzie był podłączony... Ktoś pomoże?
gruzin519 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Upewnij się, że po włożeniu reflektora 4 odpowietrznik 3 dla reflektora jest równomiernie wciśnięty na wlot 2 dla węża odpowietrzającego 1. Edytowane 7 Lutego 2019 przez gruzin519
Szymki92 Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Opublikowano 7 Lutego 2019 Mam go podłączonego pod reflektor, tylko mi chodzi w którym miejscu, pod maską czy obok grilla znajduje się zaślepka na ten odpowietrznik czy jak to tam zwał. Nie mogę zlokalizować, a nie chcę demontowac całego zderzaka, gdyż lampe mocuje bez problemu. Tylko jak tego nie podepne to zapewne będzie mi się zbierać wilgoć za reflektorem. Dzięki za info. Avant 2014 r.
Szymki92 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Opublikowano 8 Lutego 2019 Temat do zamknięcia. Odpowietrznik zapięty, a oświetlenie prezentuje się tak.
MarioA5 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Chciałbym odnowić temat i zapytać gdzie ma być podłączony wężyk odpowietrzający reflektor w Audi A5 , domyślam się że z jednej strony cieńszy wężyk wsuwamy w otwór w lampie a gdzie kładziemy drugą grubszą końcówkę ?
Zbyn-ek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Też chciałbym odświeżyć i zapytać gdzie jest podłączenie drugiego końca węża. Czy ktoś posiada nr om tego węża.
Rekomendowane odpowiedzi