Setoop Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 JawoR36 nie zrozum mnie źle widzę jak mniej więcej stoją te zderzaki. Wkleiłem dla przykładu taki który jest dobrze sfotografowany. Swoją drogą, ładna sztuka i super,że kompletna, łykałbym ale życiówka mi nie pozwala Tak nawiasem, dla dobra tego wątku proponuję, jeśli to nie problem żebyś napisał tu czy faktycznie taki zderzak który masz w aukcji to to samo co w linku który wkleja greg2505.. moim zdaniem to dwa różne....i czy to pasuje do zwykłego a4 mimo,że s4 ma poszerzone nadkola, to akurat mnie samego ciekawi pozdrawiam
greg2505 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) 32 minuty temu, Setoop napisał: JawoR36 nie zrozum mnie źle widzę jak mniej więcej stoją te zderzaki. Wkleiłem dla przykładu taki który jest dobrze sfotografowany. Swoją drogą, ładna sztuka i super,że kompletna, łykałbym ale życiówka mi nie pozwala Tak nawiasem, dla dobra tego wątku proponuję, jeśli to nie problem żebyś napisał tu czy faktycznie taki zderzak który masz w aukcji to to samo co w linku który wkleja greg2505.. moim zdaniem to dwa różne....i czy to pasuje do zwykłego a4 mimo,że s4 ma poszerzone nadkola, to akurat mnie samego ciekawi pozdrawiam Przewaliłem parę tych zderzaków i wiem co wklejam,gdzie ty widzisz poszerzenia, rs4 miał ,ale nie było go w budzie b6,po za tym w takim razie andrzej też nie wie co sprzedaje Edytowane 1 Października 2019 przez greg2505
Setoop Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 teraz chyba dopiero kumam. to RS jest poszerzony a S nie i faktycznie w b6 nie bylo wersji RS więc nie było szerszej budy. przepraszam za zamieszanie.
Tusiek1990 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Cześć, posiadam zderzak S-line i boczne kratki halogenów plastry miodu. Moje mają wewnętrzna część od środka zaślepioną. Zobaczyłem, że jest możliwość wyjęcia tych zaślepek od środka. Czy bez tych zaślepek będzie lepsze chłodzenie na intercooler ( oryginalny ). Czy to nie ma żadnego wpływu na to i jest to tylko kwestia gustu. Silnik 1.8t.
JawoR36 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Nie powinienes miec zaslepionych kratek w zderzaku gdy masz pod spodem cooler
greg2505 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Tusiek1990 napisał: Cześć, posiadam zderzak S-line i boczne kratki halogenów plastry miodu. Moje mają wewnętrzna część od środka zaślepioną. Zobaczyłem, że jest możliwość wyjęcia tych zaślepek od środka. Czy bez tych zaślepek będzie lepsze chłodzenie na intercooler ( oryginalny ). Czy to nie ma żadnego wpływu na to i jest to tylko kwestia gustu. Silnik 1.8t. Z tej strony co masz ic wyjmij zaślepkę ,z dugiej może zostać,teraz nie masz chłodzenia i auto będzie zamulać Edytowane 5 Marca 2020 przez greg2505
Arca Opublikowano 17 Listopada 2023 Opublikowano 17 Listopada 2023 W dniu 12.09.2016 o 19:24, kedo666 napisał(a): Dokładnie tak tylko ja kupiłem 1.8T od b6 i i końcówki były mocno schowane jak by w b6 było krócej ale ultery siadły na zero i git Dzięki serdeczne .znalazłem na allegro ale sprzedający powiedział że nie da rady bo niby s4 ma szersze błotniki
Rekomendowane odpowiedzi