Opublikowano 19 Lutego 20197 l Witam . Nie mam podwetlenia rerestraci w seacie exeo, nowe całe lampki i nic brak prądu , bezpieczniki wszystkie dobre co jeszcze może być prucz przerwanych kabli bo raczej są całe nagle przestały świecić
Opublikowano 19 Lutego 20197 l Sprawdzałeś czy napięcie do nich dochodzi? PS w profilu chodzi o rocznik auta a nie o date urodzenia?
Opublikowano 19 Lutego 20197 l Autor 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Sprawdzałeś czy napięcie do nich dochodzi? Stare podwetlenie ledowe zaczęło mrugać a poźniej świecić i kupiłem całe lampki zmieniłem i nic komunikat na fisie jest
Opublikowano 19 Lutego 20197 l Nie odpisałeś na pytanie czy napięcie dochodzi do lampek. Jezeli tak problem w lampkach leży a raczej na ich skorodowanych stykach. Jeżeli nie to w okablowaniu. Pod zderzskiem idzie wiązka kabli do oświetlenia tablizy rej. i do pdc( jeżeli takie posiadasz). Wiazka jest w 2 miejscach lutowana i owinięta izolacją. Najczesciej tam własnie występuje problem. Do wiązki dojdziesz od spodu nie sciągając zderzaka. Musisz tylko wypiąc z zaczepu. Spójrz jak sprawa wygląda pod izolacja bo tam własnie koroduja te kable.