tommi88 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam. Niedawno padł mi przepływomierz,więc go odłączyłem bo i tak nie działał.Dziś założyłem nowy,obroty nie falują więc działa ale niestety turbo jakby nie istnieje.Auto idzie cały czas jednakowo. DV też wymieniłem więc nie jest zawieszony. Czy mogły zostać jakieś błędy w kompie, jaka może być przyczyna?
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a jaki załozyłes przepływomierz???? ori czy podrube. pozatym zapnij vaga i zrób logi wiele to wyjasni.
tommi88 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 przepływomierz ori boscha na vaga jestem umówiony ale dopiero w sobotę
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 no to niestety ale chyba bedziesz musial poczekac do soboty..
piotr19q Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Daj znac jak rozwiazales swoj problem bo mam taki sam wogole moje autko nie ciagnie
tommi88 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Ok podpięcie vaga wykasowanie błędów i po przegazowaniu błąd:brak sygnału na wejściu zaworu n75.Urwany kabelek przy zaworku.2min roboty i auto hula jak należy
Rekomendowane odpowiedzi