Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A5 F5 Projekt F*ckinLowGizmo2K20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działają, ale tylko na postoju i w danym formacie. Kiedyś przekopywałem internet i musi to być MPEG4 w konkretnych wymiarach, pamiętam że odpalałem u siebie na zdjętej blokadzie Video In Motion i śmigało. Jak znajdę stronę to podrzucę. Z telefonu nie puścisz YT na fabrycznych gratach. Z płyty dvd jak najbardziej śmiga. 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 25.03.2019 o 09:58, czarny69 napisał:

Działają, ale tylko na postoju i w danym formacie. Kiedyś przekopywałem internet i musi to być MPEG4 w konkretnych wymiarach, pamiętam że odpalałem u siebie na zdjętej blokadzie Video In Motion i śmigało. Jak znajdę stronę to podrzucę. Z telefonu nie puścisz YT na fabrycznych gratach. Z płyty dvd jak najbardziej śmiga. 

dzięki za info :)

Opublikowano
  • Autor

grill rs z małymi poprawkami -  okazało się iż blenda jest od wewnętrznej strony przykręcona do grila ( kto to wymyślił ?‍♂️) w a4 b8 była zdejmowana .

w grillu sa 3 zaslepione oczka do mocowania blendy ? ,  ja to usunąłem za pomocą dremela ?‍? gdyz brzydko to wyglądało i widac było te zalepione oczka . teraz jest git . ?

P.S. dla tych którzy przymierzaja sie do kupna takiego grilla przygotujecie sie do małej poprawki chyba że to nie będzie wam przeszkadzać , ale żeby założyc blende trzeba ponownie sciagać zderzak ? jest bez sensu i niepotrzebnie,  wiec albo jezdzi sie na stałe z blenda przykręconą do grilla albo bez blendy , ja wybrałem opcje #2?

poniżej zdjęcia jak to wygląda blenda zdjęta z grilla, zaślepione miejsca do przykrecenia blendy , oraz widok od wewnątrz jak to jest zamocowane.

20190316_104223.jpg

20190316_104202.jpg

20190315_195659.jpg

Opublikowano
  • Autor

czy ktos znalazł kratki całe w plaster miodu i tzw przelotowe oczka (nie zaślepione, coś jak grill rs ) z miejscem na radar do zderzka s-line ????

20190323_105522.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, kristof2009 napisał:

grill rs z małymi poprawkami

Jestem bardzo ciekawy efektu. Być może pójdę też tą drogą.

Opublikowano
W dniu 29.03.2019 o 22:50, kristof2009 napisał:

czy ktos znalazł kratki całe w plaster miodu i tzw przelotowe oczka (nie zaślepione, coś jak grill rs ) z miejscem na radar do zderzka s-line ????

20190323_105522.jpg

Niestety, tez szukałem ale zero info na ten moment. 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 30.03.2019 o 15:26, fio napisał:

Jestem bardzo ciekawy efektu. Być może pójdę też tą drogą.

efekt mega , nic nie  widać jak s ie dobrze to wytnie :) polecam

p.s. ponoc jest jakiś myk na montaż blendy do tego grila na jakies zaczepy sciągane (koszt ok 100zł) ale jeszcze nie znalazłem.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 31.03.2019 o 10:28, czarny69 napisał:

Niestety, tez szukałem ale zero info na ten moment. 

z tego co wiem do s-line nie ma takiej kratki w stylu RS  :(

Opublikowano
30 minut temu, kristof2009 napisał:

efekt mega , nic nie  widać jak s ie dobrze to wytnie :) polecam

p.s. ponoc jest jakiś myk na montaż blendy do tego grila na jakies zaczepy sciągane (koszt ok 100zł) ale jeszcze nie znalazłem.

Ja widziałem uchwyty wkładane w oczka grilla :) koło 65 zl

Opublikowano
  • Autor
W dniu 1.04.2019 o 23:35, czarny69 napisał:

Ja widziałem uchwyty wkładane w oczka grilla :) koło 65 zl

masz jakis link do tego ?

Opublikowano
13 godzin temu, kristof2009 napisał:

masz jakis link do tego ?

Pisz na FB do B3Tour, jak nie masz fb to zostaw mi pw i jak będę przy komputerze to wysle

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

siemanko, co poradzicie ? prawy głośnik w drzwiach zaczał mi charczeć , nawet jak słucham ciszej muzykę :(

czy wymienić na ori głośnik czy kupic już coś lepszego na przód żeby to grało fajnie .

jesli ktoś miał podobna sytuacje lub możecie polecic jakieś fajne głosniki to piszczcie.

P.S. ktoś mogłby podac mi nr z etki prawego głosnika w drzwiach.

dzieki , pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

znalazłem tablice do grilla rs 4 i rs5 ponoc blenda pasuje do tych 2 modeli

https://www.ebay.com/itm/Audi-RS4-RS5-Number-Plate-Holder-Original-Piano-Black-2017-2018-8W6807285R/123697015818

nr blendy 8W6807285R

może ktoś to sprawdzić ile u nas w ASO to kosztuje , na allegro narazie nie znalazłem :(

P.S. tablica jest na wcisk do grilla :)

Opublikowano

Jeśli masz zwykłe nagłośnienie to głośnik drzwi na nr 8W0035415

koszt ramki na tablice to ok 600 w ASO PL

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano

Zmieniłeś już gril na RS? Nie masz problemów z radarami aktywnego tempomatu i czujnikami pre sense?

Niemcy na swoim forum piszą, że trzeba kalibrować (400 EUR w ASO) po demontażu. Jeżeli już zmieniony - pochwal się proszę, jak u Ciebie wygląda.

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, marcin_o23 napisał:

Jeśli masz zwykłe nagłośnienie to głośnik drzwi na nr 8W0035415

koszt ramki na tablice to ok 600 w ASO PL

dzięki za info odnośnie głosnika :)

z ramka troche ASO przesadził  ;P

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, fio napisał:

Zmieniłeś już gril na RS? Nie masz problemów z radarami aktywnego tempomatu i czujnikami pre sense?

Niemcy na swoim forum piszą, że trzeba kalibrować (400 EUR w ASO) po demontażu. Jeżeli już zmieniony - pochwal się proszę, jak u Ciebie wygląda.

czesc , grilla jeszcze nie zmieniłem , pewnie będzie to na drugi rok , wtedy też będe likwidowac chromy na aucie na czerń połysk.

co do radarów to są one umieszczone w kratkach dolnych , zdjęcie wysyłałem pare postów wyżej . w grillu mam tylko czujniki parkowania.zdjęcia na 1 stronie.

Opublikowano
  • Autor

wysyłam wam namiar i filmik na kolesia ktory posiada mocowania do grilla rs :)

https://www.facebook.com/groups/AudiDYWIZJA26/permalink/586165551868664/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

witajcie , powiedzcie bo pierwszy raz będe sie wybierac na taka akcje (zdjęcia poniżej) auto jak widzicie ma 29tys km.

prosze o informacje odnosnie przeglądu ( jest to zwykły przegląd gwarancyjny?) :

- jest to  wymagany przegląd ( auto ma juz 2 lata)  czy jesli go nie zrobie strace gwarancje ?

- musze go zrobić w ASO

- co wchodzi w skład takiego przeglądu, czy jest wymieniany olej) bo jak widzicie kolejna wymiana za 6200km a olej miałem wymieniany 20.12.2018 ( jaka jest cena)

- jaki czas jest takie przeglądu

dzieki za wszelkie informacje pozdrawiam

20190701_180356.jpg

20190701_180430.jpg

Opublikowano

teoretycznie w ASO nie musisz robić na gwarancji, ale jakby się coś stało, to gwarant na pewno będzie szukał dziury w całym ;) cena zależy tak naprawdę od ASO ile bierze za roboczogodzinę. na przeglądzie również wymieniają olej, a po 2 latach będzie również zmiana m.in. płynu hamulcowego. czas to +/- 2-3 godziny

Edytowane przez jedrekx