danielz123 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Witam wyskakuje mi powyższy błąd oraz błędy spalania stukowego na wszystkich cylindrach i stąd moje pytanie czy do wymiany popmka paliwa w baku czy raczej zacząć od świec (pompka prawdopodobnie była już zmieniana wcześniej na uzywaną) Silnik 2.0tfsi kod silnika CAEB 211hp tiptronic USA Edytowane 25 Lutego 2019 przez danielz123 Brak dodatkowych danych
Dawid P. Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Prawdopodobnie pompa wysokiego cisnienia lub wtryski maja dosyc. Stawial bym jednak na pompe
danielz123 Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Opublikowano 26 Lutego 2019 A jest taka możliwość że pompka w baku podaje za małe ciśnienie i przez to pompa wysokiego ciśnienia nie daje rady ? A i jakie orientacyjnie powinno być ciśnienie które wytwarza pompka w baku ?
danielz123 Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 Mam jeszcze pytanie jakie powinno być prawidłowe ciśnienie na pompie paliwa wysokiego ciśnienia
Rekomendowane odpowiedzi