Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co myslicie o tych oponkach 225/45/r17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem na kupnie opon na allegro znalazlem cos takeigo :

http://moto.allegro.pl/item570016064_nowki_opony_45_225_17_kpl_4sztuki.html

firma mi kompletnie nie znana ale opony sa praktycznie nowe, warto w sie pakowac wogole ?

Opublikowano

sprzedawca nawet firmy nie napisal :polew:

Ja bym nie bral takich opon, w dodatku kosztuja 4x mniej niz dobre nowki, cos dziwne tu jest,

nie ryzykuj

Opublikowano

Niezłe nówki to można za 280/szt. kupić... Czyli nawet nie 2x drożej. Szczerze odradzam takie wynalazki, w dodatku o firmie ani słowa.

Opublikowano
  • Autor

no nie napisal o firmie bo to jakas no name :D hehe :) no to szukam czegos markowego w takim razie.... dzieki chlopaki :hi:

Opublikowano

no nie napisal o firmie bo to jakas no name :D hehe :) no to szukam czegos markowego w takim razie.... dzieki chlopaki :hi:

Zapytaj się naszego klubowego dostawcy opon co możesz nowego dostać w dobrej cenie. To jednak inna bajka, niż używki czy leżaki.
Opublikowano
  • Autor

Zapytaj się naszego klubowego dostawcy opon co możesz nowego dostać w dobrej cenie. To jednak inna bajka, niż używki czy leżaki.

no wiem jasne ze tak , ale jak by byly takie paro miesieczne to tez mozna sie pokusic :) a kogo masz na mysli dokladnie ? to zaraz zagadam do niego

Opublikowano

A na górze bannerek nie wyświetla Ci się? :)

Opublikowano
  • Autor

wyswietla, wyswietla ale nie wiedzialem czy to o to chodzi :) ale juz wiem :)

Opublikowano

Takich opon się nie kupuje, tu chodzi o bezpieczeństwo i zdrowie. A na tym się nie oszczędza.

Opublikowano

Jak na używane opony kiepskiej jakości, to cena jest wyjątkowo nieatrakcyjna, pomijając kwestię bezpieczeństwa.

Opublikowano

Ja już jeździłem na Ventus-ach tej samej klasy opon, taki sam rozmiar i też "jodełki". To był mój ostatni zakup takiej kiszki, bo bałem się zwalniać poniżej 40km/h żeby mi bembenki nie popękały. Nie wiem czy wszystkie jodełki tak chuczą ale teraz kupiłem kapcie Pirelli P7 i se chwale :good:

Opublikowano

Odpuść sobie cena zbyt niska jak na takie nowe opony i to jeszcze firmy krzak :tongue4:.