Majkiteusz Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Witajcie, Czy jest tu na tym forum osoba, która wyjaśni mi jakie są różnice pomiędzy przegubami LOBRO o numerach: 301955, 303605, 305750 Załączam zdjęcie porównania przegubów (dane). Niejasne jest dla mnie to, czym firma sprzedająca przeguby kieruje się dobierając po VINie i reszcie danych z samochodu skoro wszystkie wymiary są takie same? Zgłupiałem szczerze mówiąc, ponieważ facet w firmie dobrał mi LOBRO 301955 i takie zakupiłem, ale jak zacząłem się zagłębiać i pytac w innych firmach to dobrali mi 303605. Zaznaczę, że auto zostało wyprodukowane (wg dow, rej.) 29.04.1999. Czyli wg suchych danych w doborze przegubu kierują się danymi jakie firma GKN dała w katalogu, że dany przegub by wsadzany w autach od 02/1999? Wytłumaczy mi ktoś tę zawiłość?
hasahad Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Jaki masz kod silnika z wlepy w bagażniku? Bo ajm i jeszcze jakiś kod ma duży a reszta mały. Jak dobrze kojarze. Jak coś mam duży przegub ruville(nowy) na sprzedaż za śmieszne pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi