Gabriell Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Cześć i czołem :) mam małe pytanko i nim popłynie fala hejtu to, zrobiłem rozeznanie i nie mogę dostać konkretnej odpowiedzi nigdzie. W świeżo kupony audi a4b8 z 2012r moje mmi 3g high ma do wyboru j. Polski (poza innymi oczywiście), ku mojemu zdziwieniu, jest to pełne spolszczenie mmi i nawigacji poza komendami głosowymi . Z tego co się dowiedziałem, audi nie miało mmi w języku polskim i wg. Salonu Audi z którym się kontaktowałem, nie ma możliwości wgrania oryginalnie tego języka. Jaki może być wniosek z tego? Zaznaczam, że auto kupione od Niemca, pierwszego właściciela i serwisowanie było tylko w Audi . Z góry dzięki za pomoc
Gabriell Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 (edited) Tak, to polift Fotki nie mogę wstawić, auto będzie do odbioru dopiero za tydzień, wczoraj kupiłem ( kupione przez salon więc przeglądy, pieszczoty i tablice) ale zrobiłem fotkę numerów mmi. Mogę handlowca prosić o kilka zdjęć jeśli trzeba Edited March 1, 2019 by Gabriell
Gabriell Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Łooo Panie, toż mnie teraz zaskoczył ? nigdzie nie znalazłem takiego info.
scubi206 Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) Stare oprogramowanie i mapy ale to 3G+ i fabryczny język polski Najnowsze : Edited March 1, 2019 by scubi206
Gabriell Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Stare stare, przeszukam forum na dobry sposób jak zaktualizować i nie załatwić mmi, może się podejmę zwłaszcza, że dzięki Wam mam pewność oryginalności systemu
Recommended Posts