mrzesniowiecki97 Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Witam! Mam następujący problem, po zakupię audiczki po jakimś czasie zauważyłem problem z fm i am, problem objawiał się następująco radio grało, grało i nagle cisza przez jakiś czas, czasami, a nawet często pomagało przełączenie na am i z powrotem na fm i znowu działało, i tak co jakiś czas, czasami wszsytko było oki i potrafiło grać z kilka dni bez problemu i potem znowu problem się objawiał. poczytałem i znalazłem, że może być to problem ze zaśniedziałymi stykami anteny która znajduje się na tylnym podszybiu. Przeczyściłem je, założyłem od nowa i miałem spokój jakieś dwa tygodnie, lecz ostatnio niestety wsiadłem i jest totalna cisza, już nawet przełączenie na am nie pomaga, padło na amen, dodam, że cd zawsze działa i do tej pory z cd gra wiecie może zacni grupowicze co to może być? jeszcze jak przytrzymam przycisk menu na radiu, ukazuje mi się ukryte menu informacji o sygnale i włączonych antenach, dwie anteny są na on i level sygnału niby na maksa Edytowane 4 Marca 2019 przez mrzesniowiecki97
Rekomendowane odpowiedzi