Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Potrzebuję zdjęcia zamontowanego haka holowniczego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów!

Sytuacja zmusiła mnie do montażu haka holowniczego. Ceny w zakładach zajmujących się montażem haków są jak dla mnie kosmiczne. Znajomy chce mi odsprzedać hak od forda mondeo kombi 2001r. Z tego co porównywałem to różnica nie jest zbyt wielka i istnieje możliwość delikatnej przeróbki. Jedyne czego potrzebuję to zdjęć zamontowanego już haka w a4. Jeżeli któryś z kolegów ma u siebie haka to prosiłbym bardzo i kilka fotek. Głównie chodzi mi o sposób mocowania.

Za okazaną pomoc będę niezmiernie wdzięczny!

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego hak z mondeo n apewno nie podejdzie ,a zdjęć łatwiej poszukac na allegro

Opublikowano

Zdjęć samego haka może łatwiej ale mi chodzi o zdjęcie zamontowanego haka (pod autem). A czy da się dopasować od mondeo to się okaże między innymi dopiero po oglądnięciu zdjęć

Opublikowano

Acha powodzena :) ktoś z Krakowa miał taki hak do sprzedania :gwizdanie:

Opublikowano

Zdjęć samego haka może łatwiej ale mi chodzi o zdjęcie zamontowanego haka (pod autem). A czy da się dopasować od mondeo to się okaże między innymi dopiero po oglądnięciu zdjęć

za***isty pomysł kolego.... :polew:

Opublikowano

żaden diagnosta nie wbije ci tego w dowód (przeróbki)

A jednak :naughty: ale żeby uściślić to diagnosta w dowód nic nie wbija tylko wystawia zaświadczenie.

Oczywiście wszystko zależy od tego jak wykonasz przeróbkę, jak powiążesz sznurkami to na 100% nikt Ci tego nie dopuści.

Opublikowano

A jednak :naughty: ale żeby uściślić to diagnosta w dowód nic nie wbija tylko wystawia zaświadczenie.

Oczywiście wszystko zależy od tego jak wykonasz przeróbkę, jak powiążesz sznurkami to na 100% nikt Ci tego nie dopuści.

to żeby uściślić właśnie wbija napis HAK :>
Opublikowano

to żeby uściślić właśnie wbija napis HAK :>

to żeby uściślić diagnosta wystawia zaświadczenie na podstawie którego pan/pani w UM wydz. komunikacji wbija napis HAK :notworthy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...