mlis Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Witam kolegów! Sytuacja zmusiła mnie do montażu haka holowniczego. Ceny w zakładach zajmujących się montażem haków są jak dla mnie kosmiczne. Znajomy chce mi odsprzedać hak od forda mondeo kombi 2001r. Z tego co porównywałem to różnica nie jest zbyt wielka i istnieje możliwość delikatnej przeróbki. Jedyne czego potrzebuję to zdjęć zamontowanego już haka w a4. Jeżeli któryś z kolegów ma u siebie haka to prosiłbym bardzo i kilka fotek. Głównie chodzi mi o sposób mocowania. Za okazaną pomoc będę niezmiernie wdzięczny! Pozdrawiam
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Kolego hak z mondeo n apewno nie podejdzie ,a zdjęć łatwiej poszukac na allegro
mlis Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Zdjęć samego haka może łatwiej ale mi chodzi o zdjęcie zamontowanego haka (pod autem). A czy da się dopasować od mondeo to się okaże między innymi dopiero po oglądnięciu zdjęć
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Acha powodzena ktoś z Krakowa miał taki hak do sprzedania :gwizdanie:
jarek3251 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 żaden diagnosta nie wbije ci tego w dowód (przeróbki)
kepasa Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Zdjęć samego haka może łatwiej ale mi chodzi o zdjęcie zamontowanego haka (pod autem). A czy da się dopasować od mondeo to się okaże między innymi dopiero po oglądnięciu zdjęć za***isty pomysł kolego....
mlis Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 żaden diagnosta nie wbije ci tego w dowód (przeróbki) A jednak ale żeby uściślić to diagnosta w dowód nic nie wbija tylko wystawia zaświadczenie. Oczywiście wszystko zależy od tego jak wykonasz przeróbkę, jak powiążesz sznurkami to na 100% nikt Ci tego nie dopuści.
jarek3251 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 żaden diagnosta nie wbije ci tego w dowód (przeróbki) A jednak ale żeby uściślić to diagnosta w dowód nic nie wbija tylko wystawia zaświadczenie. Oczywiście wszystko zależy od tego jak wykonasz przeróbkę, jak powiążesz sznurkami to na 100% nikt Ci tego nie dopuści. to żeby uściślić właśnie wbija napis HAK :>
kepasa Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 żaden diagnosta nie wbije ci tego w dowód (przeróbki) A jednak ale żeby uściślić to diagnosta w dowód nic nie wbija tylko wystawia zaświadczenie. Oczywiście wszystko zależy od tego jak wykonasz przeróbkę, jak powiążesz sznurkami to na 100% nikt Ci tego nie dopuści. to żeby uściślić właśnie wbija napis HAK :> to żeby uściślić diagnosta wystawia zaświadczenie na podstawie którego pan/pani w UM wydz. komunikacji wbija napis HAK
Rekomendowane odpowiedzi