paulo77 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przy okazji zakupu nowych felg dałem się na mówić na śruby anty-kradzieżowe McGard. Myślę, że stosunek ceny nowych alufelg do ceny tych śrub jest korzystny a ponoć koła są nie do zdjęcia, dzięki kilkuset kombinacji wzorów klucza Poniżej link do przykładowej aukcji śrub http://moto.allegro.pl/item572864852_mcgard_oryginalne_zabezpieczenia_ruchome_audi_q7.html Co o nich sądzicie, czy ktoś je ma i użytkuje ?
slaweq Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 McGard to jeden z liderów wśród producentów zabezpieczeń do kół, cena wysoka ale masz pewność, że kupisz solidny towar
paulo77 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 cena wysoka ale masz pewność, że kupisz solidny towar W sumie cena nie jest taka tragiczna. Zresztą też uważam, że jak już kupować to coś porządnego, wyłożyć pare złoty więcej i mieć spokojny sen.
D.Blazej Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jeśli jesteś zmuszony do zostawiania autka np. pod blokiem, to postąpiłeś jak najbardziej rozsądnie
jasiek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Spokojnie polecam tą firme, dwa lata temu kupiłem 2 zestawy do moich 18" i spisują sie idealnie, pare razy nawet zostały potraktowane kluczem pneumatycznym, wulkanizator i nic sie nie dzieje z nimi. ja dawałem nawet taniej w jakiejś sieci marketów samochodowych typu feu vert itp dałem około 150 zł za komplet.Polecam
Recommended Posts