ferdek77 Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 Po czym poznać czy amory trzeba wymienić, czy coś innego? Na przeglądzie niby wszystko ok, na wydruku 50% reszta też w porządku, a auto mam wrażenie ''ucieka, pływa'' na miejskich dziurawych zakrętach.
Lu-Gi Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 jak są suche to bedą ok przy 50%. brecha w łape i sprawdz tuleje wahaczy jak sztywno, to geometria kół na początek do zrobienia. druga sprawa to koła 17+, 7j+ też nie za bardzo zgrywają się z koleinami na drogach..
greg2505 Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 Moje były suche , na przeglądzie ok 70%,a nie trzymały , po zmianie auto dużo sztywniejsze ,nie ma efektu nurkowania po przejeździe np. przez garb
ferdek77 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Opublikowano 31 Marca 2019 Koła 16, buda jakby się wychylała no i tłucze, amor jeden z tyłu mokry. Ostatnio brat mnie powoził fordem 3 lata młodszym i tam cicho na dziurach, ale on twierdzi że fordy są miększe ?
Rekomendowane odpowiedzi