Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Problem z Lampą SONAR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam taki problem.Kupiłem lampy Sonar soczewki (okazja) zamontowałem je i jedna z nich mi lata.Brakuje jednego zaczepu na dole koło chłodnicy,po jednej stronie był a po drugiej stronie już niema , jest tylko blaszka na wkręt.Lampy są 4 miesięczne wszystkie zaczepy posiadają , tylko nie mam jak jej przymocować.Może macie jakiś pomysł.Samoróbka.Zaczepu nie mam od strony pasażera.Na allegro znalazłem taki zaczep 65zł trochę dużo.POZDRAWIAM

Opublikowano

znajdz kawałek dobrego twardego plastiku i wytnij coś takiego...ja rowniez miałem ułamany ten zaczep ale wykombinowałem takie ustrojstwo małe i lampa elegancko sie trzyma 9ba18b4686c655a9m.jpg

Opublikowano

Zobacz czy nie masz takiego zaczepu przy starej lampie.. Ja z jakiegoś powodu miałem przymocowany ten zaczep do lampy.

Jak nie masz to sobie zrób taki zaczep na wzór drugiego.. j/w

Opublikowano

jeśli chcesz żeby był to koniecznie oryginał to na szrocie poszukaj...nie powinni duzo krzyczeć za taki uchwyt..jesli Ci na tym nie zależy to poświęc pare minut i wykonaj taki prototyp jak zaproponowałem...jak uporasz się z problemem to daj znać :wink4:

Opublikowano

ja tez mam problem z lampa sonar ale troche inny

posiadam lampy przednie SONAR SK3401

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 7c177d7c66b3e.jpg

czy jest mozliwa wymiana ledów w tej lampie bo mi sie przepaliły?