Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Temperatura paliwa grupa 007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie, jaka powinna być prawidłowa wartość temperatury paliwa w grupie 007 bo nigdzie nie mogę wykopać tego. U mnie na rozgrzanym motorze jest ledwie 27 stopni. Czy to nie za mało :mysli:? Ta wartość to podobno to samo co pozycja 9 w grupie 000. Tam jest u mnie jakieś 90 pare, więc niby w normie. Ale 27 stopni jakoś tak dziwnie mało.

Pzdr

Opublikowano

zawsze masz 27 czy jak , jak pozadnie popalujesz auto to na pewno ci wzrosnie, sprawdz na zimno ile masz i pozniej , raczej czujnik jak sie wysypie wsakuje skrajne wartosci + lub - mi np wsazywał cały czas 112

Opublikowano

Witam,

Panowie, jaka powinna być prawidłowa wartość temperatury paliwa w grupie 007 bo nigdzie nie mogę wykopać tego. U mnie na rozgrzanym motorze jest ledwie 27 stopni. Czy to nie za mało :mysli:? Ta wartość to podobno to samo co pozycja 9 w grupie 000. Tam jest u mnie jakieś 90 pare, więc niby w normie. Ale 27 stopni jakoś tak dziwnie mało.

Pzdr

tylko ze w 000 jednostakmi nie sa stopnie celcjusza ... :wink4:

z tego co opisujesz wszystko jest OK ...

co to za motor ? [VP37 ?]

Opublikowano
  • Autor

tak @spanky, motorownia to AHF. Wcześniej nie zwracałem uwagi na wskazania w gupie 007, a teraz rzuciło mi sie w oczy. BTW - wiem, że tempratura paliwa w grupie 000 nie jest w celsjuszach tylko jest to jakaś wartość przeliczeniowa. Tak czy siak, rozumiem, że jest u mnie poprawanie?

Pzdr

Opublikowano

u mnie na rozgrzanym silniku pokazuje vag temp. paliwa 40,5

Opublikowano

tak @spanky, motorownia to AHF. Wcześniej nie zwracałem uwagi na wskazania w gupie 007, a teraz rzuciło mi sie w oczy. BTW - wiem, że tempratura paliwa w grupie 000 nie jest w celsjuszach tylko jest to jakaś wartość przeliczeniowa. Tak czy siak, rozumiem, że jest u mnie poprawanie?

Pzdr

przegonisz , auto cieplej sie zrobi na dworzu to i temperatura wzrosnie ... :wink4: