Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2001] dorobienie kluczyka (pilota)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szuka i szukam i jednoznacznie nie odpowiedziałem sobie na moj problemik a mianowicie: chce dorobic kluczyk scyzoryk i tu pytanko czy przy zaprogramowaniu imobi jest jednoznaczne ze zaprogramuje sie pilot, a stad moja zagostka bo wszystkich postach jakie oblukałem jest mowa o dopisaniu kluczyka i zaprogram imo. a co z pilotem skoro zebym odpalil auto musze deaktywowac alarm. A jeszcze posiadam plastikowa przewieszke z PINem czy ta cała operacje zrobie vagiem czy tylko w ASO.

Opublikowano

W podpisie masz rocznik 2001 tu jest już immo crypto, czyli w pukcie dorabiania kluczy Ci nie zaprogramują raczej, chociaż niektóre programują.

Vagiem chyba się da, jak się ma pin.

Imoo to jedno a pilot do alarmu to drugie.

Niektóre alarmy maja opcje programowania nowego pilota

Opublikowano
  • Autor

Witam i faktycznie imo tojedno a alarm to drugie ale w moim przypadku co mi z dodatkowego klucza z imo bez pilota wiec zostaje chyba tylko ASO a tu cytat info które dostalem z firmy które, dorabiaja klucze "Witam

Całkowity koszt usługi o którą Pan pyta to ok.300zł, ale scyzoryki

które

mam wystawione na aukccji pod względem immobilizera i grota będzie

pasował do starszych modeli natomiast jeśli chodzi o pilot to tylko do

modeli od 2004r wzwyż.

Opublikowano

twoja sprawa jest prosta,musisz tylko podjechac do fachowca,robota na 10 minut

Opublikowano
  • Autor
twoja sprawa jest prosta,musisz tylko podjechac do fachowca,robota na 10 minut

Moze jakies namiary na szpenia w wawie badz lublinie, z gory dzieki.

Opublikowano

w wawie Masters w lublinie ja :lol:

Opublikowano

jesli Cie to zainteresuje to ja kupilem na allegro kluczyk scyzoryk z czystym grotem (koszt 107 zł) dorobilem grot (koszt 25 zł) a immobilajzer wyciagnalem ze starego kluczyka, w ten sposob otwieram i odpalam scyzorykiem samochod, dzisiaj kupilem wkladke do scyzoryka z centralka i bedzie sie otwierala i zamykal z pilota

Opublikowano
  • Autor

Dziekiuje za wskazowki, teraz musze wszystkie sprawy zwiazane z moja niunia zgrac by najlepiej dokonac tego i owego jadnego dnia i w jednym miescie czuli mały przegladzik oczywiscie chip tuning i dorobic kluczyk.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

To u mnie chyba będzie większ problem...mam tytlko jeden kluczyk i żadnych kodów.

Wolałbym od wypadku mieć zapasowy...[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 16:09 _________________________________________________acha no i czy mogę bez montowania dodatkowego alarmu zainstalować otwieranie centralnego z pilota?

Opublikowano

To u mnie chyba będzie większ problem...mam tytlko jeden kluczyk i żadnych kodów.

Wolałbym od wypadku mieć zapasowy...[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 16:09 _________________________________________________acha no i czy mogę bez montowania dodatkowego alarmu zainstalować otwieranie centralnego z pilota?

U ciebie nie będzie żadnego problemu, w twoim roczniku nie trzeba kodów.

Wystarczy wizyta w zakładzie dorabiającym klucze i powinni zaprogramować nową pastylkę immo dla nowego klucza.