ArtekB25 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Zbliża się wiosna zawieszenie -20mm zamówione jeszcze czas na felgi i tu jest problem, czytam jakie ma być ET, szerokość ale ciężko się połapać. Chodzi o felgi które bez montażu dystansów będą pasowały ( krawędź równo z nadkolem, oponka 225 nie będzie tarła przy skręcie) ma być po prostu wszystko jak oryginalne równo i schludnie;) Mam kilka felg upatrzonych wszystkie 17 : Rozmiary w kolejności:pierwsze 7.5 ET 28 (zależy mi na foto jeśli ktoś ma na aucie) drugie 7.5 ET 45 trzecie 7.5 ET 50 czwarte 7.5 (brak Et, oryginalne od A3) piąte 8.0 ET 48 szóste 8.5 ET 45 ( ulubione ) Z góry dzięki za odpowiedzi i ewentualne fotki z takimi felgami na aucie Pozdro Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez ArtekB25
YOGI3000 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ET28 może troszkę wystawać, tzn nie będzie jak w oryginale. ET48-50 może być troszkę schowane, chociaż przy takiej szerokości to nie powinno być tragedii wydaje mi się że odpowiednie powinno być ET40-45 Musisz sam poszuka zdjęć i ocenić jaki dokładnie efekt oczekujesz. Są różne gusta.
Rekomendowane odpowiedzi