Leszek a4b7 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Proszę o pomoc w diagnozie, w audi a4b7 2005r awant, centralny zamek nie otwiera i nie zamyka (z pilota) drzwi kierowcy, wszystko inne działa jak należy; pozostałe drzwi, bagażnik ,wlew paliwa się zamykają i otwierają bez zarzutu podświetlenie drzwi, szyba, elktr. lusterka wszystko ok. awaria ta wystąpiła po raz drugi , za1 razem byłem u elektronika : wziął kluczyk włożył do zamka drzwi coś pokręcił coś przytrzymał w pilocie potem to samo było ze stacyjką i znowu powtórzył w zamku drzwi i łala wszystko zaczęło działać jak należy. 2 razem błąd pojawił się jak wymieniłem akumulator a elektronik ten gdzieś wyjechał, może ktoś coś ? z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich Leszek 0
Grzyb01 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Włóż kluczyk do stacyjki. Przekrec na zapłon ale nie odpalj silnika. Naciśnij na pilocie przycisk zamykania i trzymaj go 5 sek. Powinno wrócić zamykanie z pilota chyba że padła bateria w pilocie.
Leszek a4b7 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Dzięki kolego ale to nic nie pomogło, baterię w pil. mam dobrą zamyka i otwiera z 15m wymieniałem 5 mies. temu kupowałem w mediamarkcie nie na bazarze.
Rekomendowane odpowiedzi