kicursnk Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam. Mam problem, otóż ostatnio wraz z kolegą próbowaliśmy w jego A4b8 włączyć test zegarów oraz coming/living home. Zegary się udało zrobić, niestety drugiej opcji już nie. Nie wiemy czy kolega miał w ogóle czujnik do tego w aucie. I narodził się problem - światła dzienne przód i tył, nie gasną nawet po wyłączeniu samochodu. Jedyna opcja to odłączenie aku... I tu się rodzi moje pytanie - czy wie ktoś jak to naprawić? Albo mógłby mi ktoś pomoc przywrócić fabryczne kodowanie?
Łukasz23 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Nie wiem czy pomoze ale podac kodowanie z innego samochodu ktory ma to dobrze. Na przyszłosc polecam fabryczne kodowanie kopiowac i wtedy jak cos nie działa to podaje sie to stare
cezar09 Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) W dniu 23.04.2019 o 12:13, kicursnk napisał: Witam. Mam problem, otóż ostatnio wraz z kolegą próbowaliśmy w jego A4b8 włączyć test zegarów oraz coming/living home. Zegary się udało zrobić, niestety drugiej opcji już nie. Nie wiemy czy kolega miał w ogóle czujnik do tego w aucie. I narodził się problem - światła dzienne przód i tył, nie gasną nawet po wyłączeniu samochodu. Jedyna opcja to odłączenie aku... I tu się rodzi moje pytanie - czy wie ktoś jak to naprawić? Albo mógłby mi ktoś pomoc przywrócić fabryczne kodowanie? Witam, jak zakończyła sie naprawa? Elektryk czy ASO? Edytowane 1 Września 2019 przez cezar09
Rekomendowane odpowiedzi