taktuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 W tym roku zamierzamy ruszyć z Olsztyna w 4 gitary oj będzie się działo, link do imprezy http://www.cichonski.art.pl/guinness2/index.htm Może był ktoś już w latach poprzednich na tej imprezie? Jakieś wrażenia???
zegarmistrz Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ja jak bym wiedział że będe to bym pojechał.. z tym że ja nigdy nie wiem czy jestem na miejscu czy nie
matig7 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ja oczywiście będę, myślę, że jakąś większą ekipą. A w biciu rekordu mój najmłodszy brat będzie startował. Na poprzednich niestety nie byłem, ale Leszka Cichońskiego widziałem w akcji bodajże w 2007 roku na Tyskim Festiwalu im. R.Riedla.
Madas Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 kiedyś uczyłem się grać z książki Leszka Cichońskiego....ale potem już od mistrza Satrianiego będę kibicował Wam ...piękna sprawa ....
Guregoru Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No proszę słyszałem o tym ale jeszcze nigdy na tym nie byłem :gwizdanie: trzeba by się tam pojawić i przyłożyć do tego rękę (a nawet dwie + gitarę)
Recommended Posts