Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi bieda wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje Audi jest niestety w gołej wersji A4 B9 1,4TFSI 2016r. sport bez jakichkolwiek dodatkowych opcji. Co można w miarę tanim i możliwie bezinwazyjnym sposobem dodać z wyposażenia? Najbardziej doskwiera mi brak czujników/kamery parkowania. Czy jest możliwość dołożenia Smartphone Interface Audi? Możecie polecić kogoś kto się takimi rzeczami zajmuje w okolicy Kielc?

Opublikowano
  • Autor

jakie konkretnie fotki zrobić?

Tak jak pisałem wszystko jest podstawa. Jedynie klima jest auto ale jednostrefowa.

Nawigacji nie ma, tempomatu też nie. Czujników i kamery brak.  

9.jpg

Opublikowano

Ja tez czaje sie na dowalenie paru ststemow, bo zycie bez nich ciezkie i jedyne co znalazlem tak konkretnie to to miejsce:

http://ppautocenter.pl/doposazanie/

Pewnie wiecej osob bylo by w stanie cos ogarnac ale w neciebna tych modelach i rocznikach znalazlem tylko to. A tak z ciekawosci ile ten golasek kosztowal? 

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem w cenie nowej Skody Octavi w podobnej opcji silnikowej i wyposażeniowej, tyle, że Audica była roczna ale polski salon i znikomy przebieg.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Udało się doposażyć wspomniane Audi w jakieś dodatkowe opcje? Sam się nad tym zastanawiam, bo mam również golasa na stoku :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.09.2019 o 10:02, urzyk7890 napisał:

Udało się doposażyć wspomniane Audi w jakieś dodatkowe opcje? Sam się nad tym zastanawiam, bo mam również golasa na stoku :)

jakoś temat doposażania umarł w zeszłym roku. W tym roku temat odświeżam i muszę dodać minimum czujniki parkowania, bo ponad dwa lata już jeżdżę sedanem i dalej auta nie czuję. Wcześniej kilkanaście lat jeździłem golfem i tamtym autem można było parkować z zamkniętymi oczami.
Proszę o namiary na ewentualnych szpeców, którzy mi czujniki dołożą. Jestem z Kielc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jest gościu w okolicach Poznania 607 809 078

pozdrawiam kz