Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pozamieniane kierunkowskazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Trzy dni temu spotkała mnie niespodzianka. Jak włączam prawy kierunkowskaz to miga mi lewy. Jak włączam lewy kierunkowskaz - nie miga żaden. Czy ktoś spotkał się z taką dziwną sytuacją? Dodam, że nigdy nie było grzebane przy tym i auto nie miało robionych żadnych przeszczepów. Dotychczas wszystko działało należycie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Najprawdopodobniej ścieżki w manetce kierunkowskazów zaśniedziały, czy jakoś tak. Mam ten sam problem i muszę się za to zabrać ?

Opublikowano
  • Autor

Daj znać jak coś zdziałasz. Dzięki za odp.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 20.05.2019 o 16:17, Iv4nt napisał:

Najprawdopodobniej ścieżki w manetce kierunkowskazów zaśniedziały, czy jakoś tak. Mam ten sam problem i muszę się za to zabrać ?

Kolego, rozwiązałem problem. Trzeba wyciągnąć przełącznik zespolony i odkręcić płytkę drukowaną pokrytą grafitem która znajduje się z tyłu "wajchy" kierunkowskazów. Grafit się wyciera i zapycha przestrzenie pomiędzy ścieżkami powodując zwarcia. Po przeczyszczeniu płytki alkoholem problem zniknął.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 30.05.2019 o 18:36, kriters2 napisał:

Kolego, rozwiązałem problem. Trzeba wyciągnąć przełącznik zespolony i odkręcić płytkę drukowaną pokrytą grafitem która znajduje się z tyłu "wajchy" kierunkowskazów. Grafit się wyciera i zapycha przestrzenie pomiędzy ścieżkami powodując zwarcia. Po przeczyszczeniu płytki alkoholem problem zniknął.

Wiem, wiem już zrobiłem u siebie ?

Opublikowano
W dniu 30.05.2019 o 18:36, kriters2 napisał:

masz może jakiś filmik lub instrukcje jak się do tego zabrać, ponieważ u mnie w B7 mam to samo.