michalem18 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witam ! Szukam kogoś kto zajmuje sie polerowaniem felg w Warszawie lub okolicach...z góry dzieki
Nosfer Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 www.renowacjafelg.pl przyszło mi to do głowy, ale w sumie to nie wiem czy też polerują
michalem18 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 No niestety nie robia...jesli chodzi moje felgi (MAM7) to w gre w chodzi tylko polerka a nie piaskowanie...A nie wiesz czy lepiej jest je najpierw wyprostowac (bo mam dwie lekko krzywe) czy nie ma roznicy co zrobie najpierw ?
Nosfer Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Najpierw do prostowania, potem na polerkę.. Możesz zadzwonić, napisać do gościa. Pamiętam, że oglądałem zdjęcia polerowanych przez niego felg. Wiele osób go polecało. Z kolei nie wiem czy jest z Warszawy [email protected] lub na gg 8150666 tel. 667-307-880 _________________________________________________ Jeśli nie to, ktoś pewnie będzie znał jakieś miejsce
mo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 U nas w Tomaszowie polerują felgi ale to troszkę daleko od Warszawy (ok 100km) http://www.blask-felg.pl/JAVOR/Witaj.html
Recommended Posts