Wojtek. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam. Z tego co patrzyłem takiego problemu jeszcze nie było. Mianowicie kupiłem A4B6 w Avancie i parę dni potem zauważyłem, że nie ma oświetlenia rejestracji. Stare lampki podczas rozbierania się rozpadły, kupiłem nowe z żarówkami Led. Włożyłem to i dalej nie działa, prąd w stykach w klapie jest. Co to może być?
nygus069 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Ten typ tak ma ,podegnij te blaszki mocniej i powinno być ok.Przeczyść styki. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez nygus069
Wojtek. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2019 1 minutę temu, nygus069 napisał: Ten typ tak ma ,podegnij te blaszki mocniej i powinno być ok.Przeczyść styki. Styki można powiedzieć czyste jak łza. Podgiąć ich oczywiście w stronę klapy nie żarówki?
nygus069 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dokładnie w stronę klapy ,nie zawsze dolegają jak trzeba.
Wojtek. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2019 1 minutę temu, nygus069 napisał: Dokładnie w stronę klapy ,nie zawsze dolegają jak trzeba. Okej, pokombinuję jak wrócę do domu i napisze czy zaczęły współgrać.
Wojtek. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2019 Temat można zamknąć/usunąć. Wszystko zaczęło pięknie pracować. Dzięki nygus069
Rekomendowane odpowiedzi