Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6/S4 BBK] Moja kochana perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne auto tylko szkoda że przednie światła nieoryginalne ... wsadź sobie bi-xenony i będzie GIT

Opublikowano

Guziki w kierze niestety nie dzialają, a muzyka-zgralem wszystkko z kompa i akurat to gralo- a "ciało do ciała" jak sie juz wszyscy na imprezie napiją jest hitem :>.

Szkoda. Zastanawiam się czy komukolwiek udało się wogóle uruchomić te przyciski z kierownicy RS4 w zwykłej B6/B7. Chyba musi być inny komputer bo w RS4 w dolnej linii FISa można włączyć wyświetlanie temperatury oleju.

A klakson Ci działa? Bo też idzie cyfrowo po szynie CAN przez komputer i taśmę.

Opublikowano
  • Autor

klakson działa, a jezeli chdzi o światła to orginal, u kolegi jest tak samo, a kupował z salonu.A poza tym po cholere mi bi xenon?

Opublikowano

klakson działa, a jezeli chdzi o światła to orginal, u kolegi jest tak samo, a kupował z salonu.A poza tym po cholere mi bi xenon?

Widziałem już kilka tuzinów S4 i żadne nie miało srebrnych odbłyśników we wnętrzu reflektorów, tylko czarne. Mam również katalog S4 i tam też jak wół stoją czarne lampy. Mogę wkleić skana.

Update:

Tu masz zdjęcia 2 S4ek naszych forumowych kolegów:

11wz3.jpg

audi%20%201.jpg

[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 23:53_________________________________________________

Szkoda. Zastanawiam się czy komukolwiek udało się wogóle uruchomić te przyciski z kierownicy RS4 w zwykłej B6/B7. Chyba musi być inny komputer bo w RS4 w dolnej linii FISa można włączyć wyświetlanie temperatury oleju.

A klakson Ci działa? Bo też idzie cyfrowo po szynie CAN przez komputer i taśmę.

No problemo. Chłopaki z Audizine już dawno to rozkminili. Trzeba dodatkowo wymienić jeden moduł.

Opublikowano

dziwne pytanie :tongue4: . po cholere wogole xenon :wink4::polew: :polew:

Opublikowano

Widziałem już kilka tuzinów S4 i żadne nie miało srebrnych odbłyśników we wnętrzu reflektorów, tylko czarne. Mam również katalog S4 i tam też jak wół stoją czarne lampy.

Dokladnie.

Opublikowano

bixenon

carbon

19"

i bedzie kozak

a teraz i tak jest fajna

bedziesz jechac na hamownie zeby sprawdzic ile kuni zostalo ?