milo222 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam może mi ktoś rzucić schemat z etki gdzie masz szukać DV bo chce zmienić na forge i napisać czy mam na coś uważać. Odnośnie przepływomierza jakby ktoś miał schemat z etki bo chyba też jest do wymiany ( wywal mi błąd ) będę dzięczny Dzięki z góry za pomoc Milo
dudi403 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 dostac sie do DV w A4 1.8T to jak wrzod na d*p.... Musisz dostac sie pod samochod i zwalic oslone silnika. Nastepnie spojrz w gore kolo zderzaka po stronie pasazera . Oryginalny DV jest czarny i plastikowy. Beda do niego podlaczone 3 przewody - 2 grube 25mm (jeden z boku a drugi od spodu) i 1 cieniutki od podcisnienia (od gory) Jak by co to mam w PL 2x FMCL007P (nowe) http://www.allegro.pl/item586318219_zawor_upustowy_forge_fmcl007p.html Pozdrawiam
Elberoth Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jeżeli wywala ci błąd to już raczej nic mu nie pomoże. Możesz jeszcze spróbować go wykąpać w jakimś syfie do usuwania brudu/tłuszczu. Przepływka siedzi przy puszce filtra powietrza (na rurze biegnącej z puszki do turbo). Info gdzie szukać DV już masz powyżej.
szogun0 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dostac sie do DV w A4 1.8T to jak wrzod na d*p.... Musisz dostac sie pod samochod i zwalic oslone silnika. Hmmm. A ja go zmieniałem od góry. Jakiś dziwny, inny jestem.
CoLo Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dostac sie do DV w A4 1.8T to jak wrzod na d*p.... Musisz dostac sie pod samochod i zwalic oslone silnika. Hmmm. A ja go zmieniałem od góry. Jakiś dziwny, inny jestem. No widzisz to jest nas dwóch
CoLo Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A faktycznie, sorry. Kolega dudi ma w swoim opisie 99r. i dlatego...
Recommended Posts