Aszek Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Czesć Czy po przesunieciu przycisku pdc na prawo wejdzie miedzy esp a pdc "szufladka na drobne"? Autko kupilem wczoraj w niemczech, ale jeszcze nie widzialem go na moje oczy, dostalem tylko zdjecia i odrazu przyszlo mi do glowy pytanie czy owa szufladka wejdzie tam. Zdjecie niestety slabej jakosci. Btw tak przyciski sa do regeneracji jak najszybciej Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Aszek
GreGoriO Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Przycisk PDC nie dasz rady przesunąć bo każdy z nich ma inne zaczepy w stelażu, bez większej rzeźby to nie możliwe. Poza tym, musiałbyś wyrzucić ESP bo jest wtedy miejsce tylko na jeden przycisk
Aszek Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2019 2 minuty temu, GreGoriO napisał: Przycisk PDC nie dasz rady przesunąć bo każdy z nich ma inne zaczepy w stelażu, bez większej rzeźby to nie możliwe. Poza tym, musiałbyś wyrzucić ESP bo jest wtedy miejsce tylko na jeden przycisk Wlasnie tak podejrzewałem. Dziekuje za odp. Pozdrawiam
GreGoriO Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Moim zdaniem nie warto. Lepiej dołożyć w te miejsca inne, zawsze można mieć coś fajnego. Dziś w dobie wszelkich płatności kartą, telefonem szufladka na drobne nie ma racji bytu. Takie jest moje zdanie.
Rekomendowane odpowiedzi