Kozik mordo Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam. Mam problem... jakis czas temu podczas wymiany uszkodzonego kolektora ssacego uszkodzily mi sie takie dwa wezyki... (ponizej wrzuce zdjecie). Nie moglem ich nigdzie kupic i troche je podreperowalem i zalozylem spowrotem. Niestety po okolo roku od naprawy okazala sie ona nie skuteczna i powoduje blad p1504... czy wiecie moze gdzie moge takie cos dostac???? Na allegro ani olx tego noe ma... ???
Kozik mordo Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Chodzi o ten owiniety czerwona tasma...
Kozik mordo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2019 10 godzin temu, Makale napisał: ASO / Allegro. Dzieki, ale nie zabardzo wiem jak to nazwać... co wpisac w wyszukiwarke
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Opublikowano 17 Czerwca 2019 @Kozik mordo uzupełnij profil, to będzie łatwiej pomagać. Dziękuję
Kozik mordo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2019 Uzupelnilem informacje ? Mam nadzieje, ze ktos bedzie w stanie mi pomoc bo mam z tym przewodem duzy problem ?.
Makale Opublikowano 17 Czerwca 2019 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Podjedź do ASO i pokaż to zdjęcie po prostu. Te rurki pękają ze starości czy to w AWA czy to w ALT. Nowa nie kosztuje majątku a spokój na lata...
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wychodzi na to, że czerwony to 06D103221G- 174zł w ASO. Niebieskiego nie mogę namierzyć ?
Rekomendowane odpowiedzi