jasiek6661 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam serdecznie. Przeszukałem całe forum i nie spotkałem się z tego typu problemem więc rozpoczynam nowy wątek Mam taki problem: w A4 Avant 2003 nie świeci mi się lewe światło stopu. Sprawdzałem żarówki, bezpieczniki- wszystko jest ok, ale mimo to światło nie działa. Wszystkie pozostałe żarówki w lampie świecą prawidłowo. Na konsoli cały czas wyskakuje mi informacja, ze jest tego typu problem. Spotkał się ktoś może z tego typu przypadłością?? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam serdecznie Marcin
spetsnaz Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 prąd na sykach jest? Miernik do ręki lub próbówka i sprawdzaj.
Cuber Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Sprawdzałem żarówki a Jak sobie sprawdziłeś zarówkę stopu ? wymienialeś Ją ?
boberek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Sprawdzałem żarówki a Jak sobie sprawdziłeś zarówkę stopu ? wymienialeś Ją ? dobre pytanie wymień i zobacz a jak wymieniałes to trzeba miernikiem posprawdzać czy prąd dochodzi a jak nie to szukać w kablach
gaciu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Ja mam w jednej lampie zawsze troszkę pary. Jak solidnie popada kilka dni to swiatło przestaje działać. Zabezpieczenia wykrywaja zbyt duży upływ prądu i odłączają odbiornik. Sprawdz czy nie masz troszkę wody...
simon__75 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witam serdecznie. Przeszukałem całe forum i nie spotkałem się z tego typu problemem więc rozpoczynam nowy wątek Mam taki problem: w A4 Avant 2003 nie świeci mi się lewe światło stopu. Sprawdzałem żarówki, bezpieczniki- wszystko jest ok, ale mimo to światło nie działa. Wszystkie pozostałe żarówki w lampie świecą prawidłowo. Na konsoli cały czas wyskakuje mi informacja, ze jest tego typu problem. Spotkał się ktoś może z tego typu przypadłością?? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam serdecznie Marcin U mnie przy odpalaniu wywala coś takiego : Faktycznie nie swieci lewa zarowa od stopu. Nie wiem zbytnio jak zabrac sie do wyminy zarówki...
GRazny Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wiesz mi że proste... jak zrobisz raz to zaoszczędzisz na zawsze - było chyba w warsztacie
simon__75 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 wiesz mi że proste... jak zrobisz raz to zaoszczędzisz na zawsze - było chyba w warsztacie Odkręciłem opisana w warsztacie srubencje...ale jakos nie chce zbytnio to wszystko wyskoczyc z zatrzasków :/
GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 odchylaj w bok i ciągnij do siebie... no i poszukaj schematów - bo jak się wie jak to wygląda to jest łatwiej...
simon__75 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 I co w końcu było nie tak ? Przepalona - ale nie do konca-bo wlokno całe- żarówka od stopu. bremch licht - stop swiatło bremslicht links - j.w. lewe. Jaka szkoda ze nie znam niemieckiego :/ Po wymianie zarówki wszystko wrociło do normy )
Rekomendowane odpowiedzi