Randor Opublikowano 14 Lipca 2019 Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Hej. Szykuje się do zakupu dyfra. Prawdopodobnie upolowałem coś w niezłym stanie. Gość który go sprzedaje twierdzi, że serwisował auto z tym dyfrem znajomemu przez ostatnie 5 lat. Zdarzył się dzwon przodem i odkupił je na części. Olej wymieniony 2 lata temu. Niby zero huczenia i stukania czy pukania przy ruszaniu/zmianie biegów. Dyfer jest tez chyba suchy. Trochę to wszystko zbyt piękne więc kazałem nagrać filmik z luzem. Jest chyba raczej znikomy. Jesli ktoś ma pojęcie niech napisze słówko. Druga sprawa. Ładować go na auto jak leci czy prócz wymiany oleju przeprowadzić jakieś czynności póki będzie na stole? Ogólnie wygląda to w miarę czy odpuścić ten egzemplarz? Gość krzyczy za niego 400zł z wysyłką. Z góry dzięki za pomoc:) Aha. U mnie jak złapię za wyjście z dyfra na wał to zanim koła zaczną się kręcić robię ok 1/4 obrotu. Wydaje mi się, że to za dużo:-) Edytowane 14 Lipca 2019 przez Randor
Randor Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 Panowie będę wdzięczny za jakieś sugestie. Sprzedający czeka na decyzje czy go biorę.
Rekomendowane odpowiedzi