Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dźwięk rozrządu po odpaleniu na zimno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 14.07.2019 o 19:44, bosniak_sg napisał:

Spuścić chłopie to się może ale na babe, a nie z ceny. Idę o zakad z toba tutaj publicznie że nic nie ugra w świetle prawa, przerabiałem temat sam osobiscie z kancelaria adwokadzka i nie ugra nic. Kolega kupił Samochód w poznaniu i wracając do Krakowa w połowie drogi rozleciał się silnoik. Złożył pozew, sprawa 2 lata w sądzie rzeczoznawcy, opinie biegłych sądowych i co i gówno. Przegrał. Ja sprzedałem swoje audi też się babie rozleciał motor , odbiły się zawory na 2 cylindrach w lewej głowicy. rzeczoznawcy, opinie biegłych, opinie z ASO i co i też gówno , baba wycofała pozew, mogę ci na dowód wkleić opinie z kancelarii adwokackiej. Jeżeli kupiłeś samochód z prywatnych rąk to jeżeli nie udowodnisz że coś zrobił sprzedający umyślnie np wsypał trocin z olejem do silnika to jestes w d*pie i tyle. Sprzedajacy może nie byc ekspertem motoryzacji i dla niego jeżeli samochód miał ważny przegląd techniczny i jeździł to był sprawny, a że tobie niby brzęczy rozrząd, czy coś niby tłucze w zawieszeniu to twoja sprawa i gajowego, po nowe to do ASO.

dlatego kupowanie auta z autohandlu jest dużo bezpieczniejsze niż od cwaniaczków z forum ;] ja znam 3 sztuki samych 3.0 TDI zakupionych na forum, wylizanych z kartotekami a tam silnik totalny złom.

masz 100% racji w przypadku osoby prywatnej ciężko coś ugrać, zapis o wadach od strony prawnej niczego nie daje i teoretycznie każdy powinien odpowiadać tak samo ale żyjemy w kraju gdzie sędziowie sami nagminnie łamią prawo a połowa z nich to sprzątaczki więc... do tego masę zależności.