Adaśko1234 Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Witam. Ostatnio po zakupie auta szwagier(mechanik) zeskanował mi auto programem i błędów nie było ale. I tu właśnie się zaczynam gubić. Ponieważ spojrzał na bezpieczniki i paru brakowało. Wcześniej nie miałem problemu z brakiem dźwięku z tylnych głośników a teraz ledwo co pyrkają. Stwierdzenie szwagra było takie że brakuje jakiegoś bezpiecznika. Poszukałem w internetach schematu bo mam niemca a ja ni w ząb tego języka. Dodam że nie jestem mechanikiem elektrykiem czyli laikiem w tych sprawach. Przepatrzyłem dzisiaj je i mam wrażenie że czegoś brakuje...albo ja już oszalałem Schemat znalazłem na tej stronie. Wiadomo nie mam wersji full tylko ambiente i nie wszystkie opcje są a prośba moja jest taka czy rzeczywiście czegoś brakuje?Jeżeli nie to temat do zamknięcia. PS. Mam wtyczkę widoczną na zdjęciu bez wpięcia a jest ona przy bezpiecznikach w bagażniku. Wie ktoś do czego ona jest? Bezpieczniki Audi A4 B8 KLUBAUDI.PL Dokładny opis rozmieszczenia bezpieczników w Audi A4 B8.
Rekomendowane odpowiedzi